Campus Health & Sports Club

 

 

 

Campus Health & Sports Club

Campus Health & Sports Club organiseert sportieve events voor afdelingen, bedrijven, campus bewoners en bezoekers. Het heeft verschillende personal trainings arrangementen voor kleine en grote groepen ontwikkeld die georganiseerd kunnen worden op verschiilende inspirererende plekken op High Tech Campus. Ook kunnen onze programma's georganiseerd worden op het bedrijf. Daarnaast heeft Campus Health & Sports Club verschillende preventieve consulten opgezet waaronder een slaap poli & onderzoek in samenwerking met Philips. Overige consulten zoals massage, fysiotherapie, psgychologie en sportgeneeskunde zijn te boeken op deze website en worden verzorgd in de spreekkamers van Campus Health & Sports Club. 

 

 

Evenementen

High Tech Crit Festival

High Tech Triatlon

5x5 Toernooi

Campus Open

Campus Run

MTB Challenge

Gezondheidsdiensten

Slaap Expertise Centrum

Wordt u ‘s ochtends niet uitgerust wakker, slaapt u niet genoeg of komt u moeilijk in slaap? Een slaapconsult kan een oplossing bieden. Er kunnen talloze oorzaken aan ten grondslag liggen. Onze somnoloog Drs Karel Schreuder kan u verder helpen naar een betere nachtrust waardoor andere klachten afnemen of voorkomen kunnen worden. Na een 1e consult in Campus Health & Sports Club wordt er gekenen waar u klachten vandaan komen. Afhankelijk van de situatie en de oorzaken krijgt u adviezen en tips van de somnoloog. Ook is het mogenlijk dat u in aanmerking komt voor een basis of uitgebreid onderzoek in samen werking met Philips. Meer informatie hierover vind u op de link "Slaap onderzoek" 

Kosten 1e consult : EUR 99,00 incl. BTW

Kosten basis onderzoek: EUR 649,00 incl. BTW

Kosten uitgebreid onderzoek: EUR 999,00 incl. BTW

Meer informatie of afspraak maken voor een intake: 

info@corporate-vitality.nl

Yoga school

Yoga is niet prestatiegericht en u hoeft er niet lenig voor te zijn om er aan deel te nemen. Het bevordert de soepelheid van het lichaam. In elke les worden een aantal yogahoudingen geoefend en deze hebben als doel een aantal delen van het lichaam en functies beter te laten werken, zoals organen, klieren, gewrichten, bloedvaten, het zenuwstelsel en het evenwicht.

Meer informatie over de verschillende yoga programma's:

 info@corporate-vitality.nl

 

 

Personal trainers studio

Personal training staat voor een persoonlijke één op één begeleiding tijdens het trainen. Dit kan natuurlijk ook samen met uw partner of een collega. De personal training sessies worden altijd aangeboden in kleine groepen (smal group) of alleen.  Bij deze trainingen ervaart u de kracht van beweging op zowel het lichamelijke als mentale vlak. Aan de basis van een gezond en energiek leven ligt een goede lichamelijke conditie die tevens op peil gehouden dient te worden.

Meer informatie over de verschillende personal trainings programma's:

info@corporate-vitality.nl

 

 

Massage praktijk

Sportmassage zorgt zowel voor ontspanning als voor activatie van de spieren. De behandeling stimuleert de bloedsomloop, waardoor voedingsstoffen sneller worden aangevoerd en afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor herstellen de spieren (en dus het lichaam) sneller na een inspanning, waardoor de spieren beter kunnen blijven presteren. U voelt zich daardoor fitter, energieker en meer ontspannen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Kosten Sportmassage: EUR 40,00 incl. BTW

Meer informatie: info@corporate-vitality.nl