Over ons

Wij zijn een hecht team met verschillende specialiteiten; (para-) medisch, fysiek, coaching, mentaal en event organisatie. Deze veelvoud aan expertise maakt Campus Health & Sports Club tot een krachtige formule.

Onze diensten zijn gebaseerd op de wetenschap dat personeel aanzienlijk creatiever is wanneer zij goed in hun vel zitten en er een goede balans is tussen het werk- en privédomein. Daarnaast vinden wij het belangrijk om fysiek- en mentaal gezondheid te blijven. Dit evenwicht vormt het fundament voor vitaliteit.

Onze events & gezondheidsdiensten zijn gericht op het verbeteren van de vitaliteit van medewerkers ten gunste van de productiviteit, creativiteit en een duurzame inzetbaarheid. Een team van specialisten bewerkstelligt dit op High Tech Campus met een hoop energie!

Wij zijn gevestigd op de High Tech Campus in het Philips Sport Bos De gebouwen Onze activiteiten zijn op deze centrale plekken georganiseerd. Wij beschikken in het sportbos over een studio, en een spreekkamer voor preventieve consulten & massages. Daarnaast houden we kantoor met onze event afdeling. Er zijn kleedlokalen en douches voor zowel heren en dames. Verder ontbreekt het er niet aan een gemoedelijke sfeer en lekkere koffie!

Buiten beschikken wij over een voetbalveld, vier tennisbanen, volleybalvelden, een speelplein en een trainingsveld. Het geheel wordt omsloten door een trimbaan waarlangs toestellen zijn geplaatst die door onze trainers gebruikt worden voor sessies in de openlucht.