De High-Tech Campus is de slimste vierkante kilometer van Europa, en wij streven er eveneens naar om er ook de meest vitale werkomgeving te maken. Onze club heeft een hecht team met experts in health & sports services, evenementorganistatie en educatieve vitaliteitsprogramma’s. De uitgebalanceerde samenstelling van expertise maakt de Campus Health & Sports Club een doeltreffend platform voor preventieve gezondheidsdiensten.

Onze duurzame ‘Corporate Vitality‘ inzetbaarheidsprogramma’s worden grotendeels verzorgd door het team van de Campus Health & Sports Club. Onze diensten zijn gebaseerd op de wetenschap dat personeel produktiever is als het ook blij en tevreden is.

Wij geloven in de kracht van een balans in zowel werk als privéleven. en een balans in fysieke en geestelijke gezondheid. In de nabije toekomst zullen wij een Advanced Vitality Centre opzetten dat beschikbaar zal zijn voor werknemers van de High-Tech Campus. Zowel onze diensten als het centrum zullen de vijf manieren om je goed te voelen weerspiegelen: Maak contact – Let op – Wees actief – Geef – Blijf leren.